Imo-school-Anderlecht
welkom op de website van onze school !
Home
Wie is Wie ?
Klassen
Kalender
ICT
Oudercomité

    juf Yana
Tijdens de eerste Good Planet Challenge gingen we naar de Colruyt en onderzochten we welke groenten en fruit er eigenlijk van België kwamen. Het was een moeilijke zoektocht maar met onze groenten en fruit maken we lekkere gerechtjes! Njam! 
Vandaag gingen we met 5 en 6 naar de American Games. Daar maakten we kennis met allerlei sporten en materiaal dat we nog nooit zagen! We werkten samen en hadden een erg fijne voormiddag!
Eet Lokaal. 

Om de privacy van de kinderen te beschermen kunnen enkel mensen die de link hebben, het filmpje zien. Via de zoekmachine kan je er niet aan. 


Het interactief concert in de bozart.
Uitstap naar het Vlaamse Parlement
Vorige week werden we verrast met een bezoekje van Mohamed-Yassine in onze klas. We waren door het dolle heen!
bekijk de foto's :
We verdiepten ons met de klas in de oudste tijden en leerden alles over de dino’s. In de namiddag leerden we meer over de mensapen en hoe ze overleefden! Wat een interessante dag!
Hierbij het filmpje van Sinterklaas op school en de acts van de lagere school. 
Dit jaar ging het vijfde leerjaar de digitale weg op voor hun nieuwjaarsbrief!
Ze schreven namelijk geen brief, maar bedachten samen een eigen videoclip om iedereen het beste te wensen voor 2019!

Het vijfde leerjaar wenst jullie een prachtig 2019 vol kleine, magische en vooral leerrijke momenten!

dikke   truiendag
Samen met 5L en 6L gingen we allerlei spelletjes met de bal gaan ontdekken op de Danone nations Cup. 
Nog  foto’s van de verjaardag van Alexi en Khadija, van het bezoekje van Ziad en van het werken aan onze spreekbeurten. 
‘Tijdens de week voor de vakantie zetten we complimenten geven extra in de kijker. We hadden een geheim vriendje en leerden complimenten schrijven. We hielden vrijdag ook een quiz samen met het zesde leerjaar. Daarna genoten we van een echte carnavalsstoet in het thema ‘Nerd’. Wat een fijne week!’
Donderdag 14 maart trokken we met het vijfde leerjaar naar de Nationale Bank van België. We ontdekten er allerlei geheimen rond het maken van geld en hoe de banken functioneren. In de namiddag genoten we van een vertelsessie in de bib rond het thema vriendschap. Wat een prachtige verhalen!
kookactiviteit 
Op 21 maart 2019 was het Wereld Downsyndroomdag (#steunsokken). Omdat we in de klas veel werken rond ‘iedereen is anders en dat is helemaal ok’ en Safae altijd vol liefde vertelt over haar zus, deden we hier met veel enthousiasme aan mee. 
Safae nam ook foto’s mee en hield een interessante spreekbeurt! Bedankt Safae! 

Vrijdag 29 maart gingen we met het vijfde en zesde naar de Sportsterrendagen bij de VUB. We maakten kennis met heel wat leuke sporten en genoten van een prachtige dag vol vriendschap en zon. 
De foto's van het bezoek aan het stripmuseum.

uitstap   JUMP  X L    
workshop  MOB X